Football PR Coach

Football PR Coach is ontwikkeld in samenwerking met Stichting Meer dan Voetbal. Doel is om clubs in het betaalde voetbal te helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van hun maatschappelijke activiteiten. Met name kleine clubs hebben niet altijd de mankracht om hun communicatie goed te organiseren en het blijkt dat het de clubs veel moeite kost om de media te interesseren voor hun maatschappelijke projecten. De clubs hebben vaak geen behoefte aan een duur full service PR-bureau. PR is vaak de verantwoordelijkheid van een marketingmanager, secretaresse of een bestuurslid, die hier wel veel affiniteit mee heeft maar vaak te weinig tijd en onvoldoende ervaring. Meestal zijn er wel goede contacten met de sportpers, maar te weinig met de algemene en regionale media. Met Football PR Coach worden de clubs in staat gesteld om zelf op een professionele wijze de publiciteit te halen.

Begin dit jaar zijn 10 clubs uit de Eredivisie en de Jupiler League lid geworden van Football PR Coach. Na deze clubs zullen naar verwachting ook de grotere amateurclubs gebruik gaan maken van Football PR Coach. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met PR Coach, 020-6754871, 06-21225773 of info@prcoach.nl.

Stichting Meer dan Voetbal wil het Voetbal, met zijn grote invloed op de maatschappij, inzetten voor een betere samenleving. Gezondheid, sportiviteit & respect en participatie zijn de kernthema’s.

 

 

 

Laat wat van je horen

*